N610i

Stroj za tiskanje etiket N610i 600 dpi, ki temelji na priznani tehnologiji Domino 6. generacije in ima po vsem svetu že skoraj 1000 zadovoljnih uporabnikov, je najbolj preizkušena »inkjet« rešitev za tiskanje samolepilnih etiket.

Konfiguracija je mogoča kot tiskanje z zvitka na zvitek za največjo prilagodljivost, s temeljnim premazom za večjo podporo podlage, z linijsko končno obdelavo ali kot popoln hibridni tiskarski stroj, integriran v katero koli vodilno linijo fleksotiskarskih strojev, za še več kosov.

Enostavni digitalni stroj za tiskanje etiket 600 dpi z neprekinjenim tiskom z zvitka na zvitek je idealen za najvišje digitalne zmogljivosti, najrazličnejša opravila, vključno s tistimi, pri katerih je morda potrebnega več časa za končno obdelavo.

Enostavni digitalni stroj za tiskanje etiket 600 dpi z neprekinjenim tiskom z zvitka na zvitek je idealen za najvišje digitalne zmogljivosti, najrazličnejša opravila, vključno s tistimi, pri katerih je morda potrebnega več časa za končno obdelavo.

Industrijski standard ESKO Digital Front End in podpora JDF/JMF za poenostavljeno integracijo delovnih procesov. Izboljšajte učinkovitost, uporabo, delovanje in splošne zmogljivosti za večjo produktivnost in donosnost naložbe v tiskarski stroj N610i 600 dpi.

Seta črnil Domino UV90 in UV95 zagotavljata odlično odpornost na vročino, mraz, sončno svetlobo, kemikalije in fiziološke raztopine ter obrabo, kar ohranja najvišjo kakovost v celotni življenjski dobi končnega izdelka. Visoko neprozorna bela barva se pogosto uporablja kot nadomestek za sitotisk. Za zahteve skladnosti embalaž za živila set črnil UV95 ne vsebuje CMR, zato je primeren za številne vrste embalaž, ki niso v neposrednem stiku z živili.

Za digitalni stroj za tiskanje etiket N610i 600 dpi je na voljo vrsta prilagodljivih možnosti nakupa, vključno z našo lastno možnostjo lizinga, ki vključuje naš program vzdrževanja in servisnih storitev TotalCare plus.

Domino strankam zagotavlja podporo s široko paleto storitev v okviru svojega programa digitalnih rešitev, vključno s podporo pri digitalni prodaji, integracijo in učinkovitostjo delovnega procesa ter naprednim usposabljanjem upravljavcev.

Odkrijte naš vodilni digitalni stroj za tiskanje etiket N610i

DOKAZANA ZANESLJIVOST

Digitalni stroj za tiskanje etiket N610i 600 dpi vključuje edinstvene izboljšave tehnologije Domino i-Tech, ki dosledno zagotavljajo etikete z izjemnimi rezultati tiskanja.

DIGITALNI BELI TISK, PODOBEN SITOTISKU

Z dvojnimi belimi brizgalnimi letvami 600 dpi je dosežena 72-odstotna neprosojnost pri tiskanju s hitrostjo 50 m/min (164 čevljev/min) brez pripravljalnega časa, kar zagotavlja visok učinek in zanesljiv digitalni tisk, podoben sitotisku.

PRODUKTIVNOST S POMOČJO AVTOMATIZACIJE

Funkcije inteligentne tehnologije Domino, kot so i-Tech CleanCap, ActiFlow, StitchLink, WebRev in UltraMix, skupaj zagotavljajo sistem, ki je še bolj prilagodljiv in zanesljiv.

UČINKOVITI DELOVNI POSTOPKI Z DIGITALNIM UPORABNIŠKIM VMESNIKOM ESKO

Industrijski standard, odprta arhitektura digitalnega uporabniškega vmesnika in podpora JDF/JMF omogočajo nemoteno povezovanje z drugo proizvodno opremo in oblikovanje etiket.

Podrobneje si oglejte notranjost