K600i

Odlična produktivnost in vrhunska kakovost tiskanja različnih podatkov

Digitalni inkjet tiskalnik Domino K600i, s katerim je mogoče tiskati na številne podlage, tiskanje različnih podatkov in produktivnost združuje s kakovostjo tiska 600 dpi. Ko je tiskalnik K600i prilagojen na potrebno širino tiska, ga je mogoče vključiti v obstoječi sistem za digitalni neskončni tisk ali tiskanje na posamezne liste ali pa je mogoče uporabiti v obliki črno-belega digitalnega tiskarskega stroja. Tiskalnik K600i lahko tiska različne visokokakovostne digitalne podatke, besedilo iz alfanumeričnih znakov, različne črtne in dvodimenzionalne kode, vključno s kodo QR ter grafikami in hitrostmi do 200 m/min. Mogoče je tudi tiskanje z belim črnilom z visoko prekrivnostjo kot stroškovno učinkovita alternativa sitotisku, ki je primerna za širok nabor etiket in embalaž ter ponuja hitro rešitev za digitalni tisk.

Vsestransko digitalno inkjet tiskanje

Digitalni inkjet tiskalnik K600i omogoča tudi tiskanje digitalnih okrasnih elementov. Med njimi sta tudi lak za poudarke in digitalnemu sitotisku podobno tiskanje z belim črnilom, ki pogosto nadomešča sitotisk. Ob uporabi z novim črnilom UV67CL je mogoče natisniti digitalni lak za poudarke z visokim nanosom. Z visokokakovostnim belim črnilom Domino z visoko prekrivnostjo pa je mogoče natisniti vse, od zelo izrazitih enobarvnih delov do finih podrobnosti, potrebnih pri besedilu velikosti 2 pt.

Digitalni inkjet tiskalnik K600i, ki uporablja brizgalno tehnologijo piezo, je mogoče uporabljati s celotnim naborom črnil. Med njimi so: visokoodporna črnila, ki se sušijo na podlagi svetlečih diod in ultravijolične svetlobe; pigmentna črnila na vodni osnovi; belo močno pigmentirano črnilo; edinstveno prozorno črnilo, ki se suši z ultravijolično svetlobo in se uporablja kot digitalni lak za poudarke, ter črno črnilo UV97BK, ki je skladno z zahtevami za pakiranje živil in ne vsebuje snovi CMR ter je primerno za različne načine uporabe pakiranju živil, pri katerih ni neposrednega stika z živilom.

Širine tiskanja segajo od enega modula za tiskanje, ki ustvari slikovno površino 108 mm (4,25 palca), do sedmih dvojnih modulov za tiskanje, ki zajemajo površino 782 mm (30,81 palca).

Uporaba tega tiskalnika za tiskanje različnih podatkov vključuje tiskanje dvodimenzionalnih kod, črtnih kod in številčnih zaporedij na nalepke, poštne pošiljke, oznake, vstopnice, obrazce in varnostne izdelke.

Konfiguracija in modularnost tiskalnika Domino K600i

domino_unparalleled_productivity

IZJEMNA PRODUKTIVNOST

Hitro digitalno tiskanje s hitrostjo do 200 m/min

domino_diverse_applications

RAZLIČNI NAČINI UPORABE

Tiskanje različnih podatkov na vrsto prevlečenih in neprevlečenih podlag

domino_simple_usage

PREPROSTA UPORABA

Edinstveni inteligentni sistem i-Tech in zamenjava posodice s črnilom zagotavljata preprosto upravljanje tega digitalnega inkjet tiskalnika Domino.

domino_easy_integration

K600I JE MOGOČE PREPROSTO INTEGRIRATI

Možnosti vključujejo del z valjem ali celoten razširjeni del za neskončni tisk, kar omogoča preprosto integracijo tega digitalnega inkjet tiskalnika v obstoječi stroj.

Konfiguracija K600i in modularnost tiskanja podatkov

Hitro digitalno tiskanje s tiskalnikom Domino K600i