Ta tiskarski stroj z ločljivostjo 1200 dpi zagotavlja dosledno visoko kakovost tiska pri najvišjih delovnih hitrostih

Sedembarvni digitalni stroj za tiskanje etiket N730i 1200 dpi, ki je zgrajen na najnovejši tehnološki platformi za »inkjet« tiskanje Domino 7. generacije, je opremljen z revolucionarno tiskalno glavo Brother BITSTAR. Sistem je zasnovan tako, da zagotavlja izjemno kakovost tiska pri hitrosti do 70 m/min pri vseh barvah, vključno z belo, brez zmanjšanja neprosojnosti. Tiskarski stroj N730i je zasnovan tako, da zagotavlja izjemno zanesljivost, zato je odlična izbira za tiskanje samolepilnih etiket in etiket za skrčljive ovoje.

Sistem je zasnovan tako, da zagotavlja izjemno kakovost tiska pri hitrosti do 70 m/min z izjemno zanesljivostjo pri tiskanju samolepilnih etiket in etiket za skrčljive ovoje.

Ta tiskarski stroj z ločljivostjo 1200 dpi uporablja kombinacijo izjemno majhnih kapljic velikosti 2,1 pl ter kapljic nazivne velikosti 2,8 pl in 3,3 pl, tiskalna glava Brother BITSTAR™ pa zagotavlja enakomerno gostoto črnila po celotnem potisku. To pomeni ostrejše robove in bolj gladke prehode za izjemno kakovost tiska.

Stroj za tiskanje etiket N730i združuje kakovost tiska ločljivosti 1200 dpi z izboljšanimi funkcijami inteligentne tehnologije Domino i-Tech, kar zagotavlja večjo učinkovitost, prijetnejšo uporabo, boljše delovanje in zanesljivost, s tem pa večjo produktivnost in donosnost naložbe. Med njimi so avtomatizirano vzdrževanje i-Tech CleanCap2, dosledna gostota tiska in registracija z novim i-Tech SetAlign, optimalna zanesljivost brizganja črnila z i-Tech ActiFlow2 in izjemna kakovost tiska z i-Tech NozzleAdjust.

Digitalni stroj za tiskanje etiket N730i 1200 dpi z novim intuitivnim grafičnim uporabniškim vmesnikom (GUI) Domino SunLight je neverjetno enostaven za uporabo in konfiguracijo. Z uporabo industrijskega standarda ESKO Digital Front End, podporo JDF/JMF in pripravljenostjo na uporabo v oblaku so delovni procesi močno poenostavljeni.

Set črnil Domino UV91 zagotavlja odlično odpornost na vročino, mraz, sončno svetlobo, kemikalije in fiziološke raztopine ter obrabo, kar ohranja najvišjo kakovost v celotni življenjski dobi končnega izdelka. Visoko neprozorna bela barva se pogosto uporablja kot nadomestek za sitotisk.

Za digitalni stroj za tiskanje etiket N730i 1200 dpi je na voljo vrsta prilagodljivih možnosti nakupa, vključno z našo lastno možnostjo lizinga, ki vključuje naš program vzdrževanja in servisnih storitev TotalCare.

Domino strankam zagotavlja podporo s široko paleto storitev v okviru svojega programa digitalnih rešitev, vključno s podporo pri digitalni prodaji, integracijo in učinkovitostjo delovnega procesa ter naprednim usposabljanjem upravljavcev.

Odkrijte moč in potencial

IZJEMNA KAKOVOST »INKJET« TISKA

Ta digitalni stroj za tiskanje etiket z ločljivostjo 1200 dpi bo natisnil črte ne glede na to, kako fine so, zmore pa seveda tudi neopazne prehode skupaj s polnimi barvami z najbolj dosledno optično gostoto pri hitrosti do 70 m/min.

AVTOMATIZACIJA, KI ZAGOTAVLJA VRHUNSKO UČINKOVITOST PROIZVODNJE

Domino temu tiskalnemu stroju z ločljivostjo 1200 dpi dodaja svoje napredne funkcije inteligentne tehnologije i-Tech, kot so ActiFlow2, CleanCap2 in novi SetAlign, kar zagotavlja neprimerljivo večjo učinkovitost.

NAJVIŠJA NEPROSOJNOST DIGITALNE BELE BARVE

Stroj za tiskanje etiket N730i z ločljivostjo 1200 dpi natisne digitalne bele slike s 76-odstotno neprosojnostjo, kar je skorajda alternativa sitotisku. Zmožnost ustvarjanja digitalnih teksturiranih učinkov zagotavlja večjo privlačnost etiket na policah.

POSTAJE ZA FLEKSOTISK, KI ZAGOTAVLJAJO IZBOLJŠANE ZMOGLJIVOSTI

Postaja za nanašanje temeljnega premaza omogoča temu digitalnemu stroju za tiskanje etiket z ločljivostjo 1200 dpi doseganje najboljše kakovosti tiska na zahtevnih podlagah. Postaja za fleksotisk z belo barvo omogoča digitalno tiskanje skrčljivih ovojev.

Podrobneje si oglejte notranjost

Galerija

Brošure in študije primerov