UV-sušilni sistemi GEW

Družba GEW ponuja širok nabor UV-sijalk in izdelkov LED, ki zadovoljujejo skoraj vse potrebe tiskanja ali predelave. Družba GEW lahko izdelke prilagodi za preprosto vgradnjo v vaš stroj. Več informacij …

Sistemi UV LED

Sistemi za sušenje UV LED družbe GEW kot primarni vir svetlobe uporabljajo svetleče diode, ki oddajajo ultravijolično svetlobo (diode UV LED). V visoko specializirana tiskana vezja družbe GEW, imenovana moduli LED, je vgrajenih več deset ali celo več sto ultravijoličnih svetlečih diod. Več modulov LED je nameščenih skupaj, da ustvarijo svetlobni niz, dolg od 15 cm do 250 cm. Družba GEW ponuja izdelke UV LED različnih oblik, stopenj moči in območij valovnih dolžin, ki izpolnjujejo zahteve za širok nabor uporabe.

AeroLED

Preproste ultravijolične svetleče diode … Popolnoma zračno hlajena kaseta AeroLED je cenovno najugodnejša ponudba svetlečih diod za tiskanje, premazovanje in predelavo. Več informacij o izdelku AeroLED …

LeoLED Cassette

Izdelek LeoLED ponuja visokozmogljive ultravijolične svetleče diode za zahtevno uporabo pri tiskanju in v industriji. Oblika kasete omogoča brezhibno hibridno delovanje izdelkov ArcLED, popolno za rotacijske tiskarske stroje.

LeoLED Standard

Visokozmogljive ultravijolične svetleče diode za zahtevno uporabo pri tiskanju in v industriji. Kompaktna oblika je popolna za stroje za ofsetno tiskanje na posamezne liste in naprave z omejenim prostorom.

Sistemi UV-sijalk

Sistemi za sušenje z UV-sijalkami družbe GEW kot vir ultravijolične svetlobe uporabljajo srednjetlačne sijalke z živosrebrno paro. Glede na stopnjo moči, dolžino sijalke in potrebno obliko ima družba GEW na voljo različne sisteme sijalk z različnimi načini hlajenja, ki omogočajo širok nabor uporabe ultravijoličnega sevanja.

V preglednici poiščite ustrezen izdelek za svoje potrebe, nato pa se s klikom na spodnjo povezavo pomaknite neposredno nanj:

 

Izdelek Največja električna moč Največja dolžina Standardni prečni prerez Hlajenje
E2C 140 W/cm Do 60 cm 110 mm × 190 mm Zračno
E2C HP 180 W/cm Do 80 cm 110 mm × 236 mm Zračno
E4C 220 W/cm Do 170 cm 110 mm × 190 mm Zračno in vodno
NUVA2 180 W/cm Do 250 cm 145 mm × 293 mm Zračno
NUVA2 HP 240 W/cm Do 60 cm 145 mm × 293 mm Zračno

E2C

Najučinkovitejši sistem za sušenje z zračno hlajeno UV-sijalko v svojem razredu. Sistem za sušenje E2C je z močjo 140 W/cm dejansko standardni UV-izdelek, nameščen v številne najboljše rotacijske tiskarske stroje na svetu, ki jih je bilo izdelanih že več kot 30.000.

E2C HP

Izdelek E2C HP sestavlja kaseta z UV-sijalko E2C, ki je nameščena v večje ohišje, kar omogoča boljše zračno hlajenje in s tem večjo moč (do 180 W/cm). Popolno za tiskanje z veliko hitrostjo ali majhno migracijo s širino sijalke do 80 cm.

E4C

Kompaktna kaseta z vodno ali zračno hlajeno UV-sijalko za uporabo pri tiskanju in v industriji. Z močjo do 220 W/cm in širino do 170 cm je odlično za neskončni tisk ali tiskanje na posamezne liste. Izdelek E4C je vrhunski inženirski dosežek družbe GEW.

NUVA2

Popolnoma zračno hlajena kaseta za sušenje z ultravijolično svetlobo NUVA2, ki omogoča širino sušenja do 250 cm, je popolna za številne načine uporabe pri rotacijskem tiskanju in v industriji. Izdelek NUVA2 s skupno močjo do 27 kW je na voljo s številnimi prilagoditvami in možnostmi vgradnje.

NUVA2 HP

V celoti zračno hlajena visokozmogljiva kaseta NUVA2 HP s sijalko je popolna za končno sušenje pri brizgalnem tiskanju »inkjet« ali zahtevne oblike tiskanja, pri katerih je na voljo dovolj prostora. Na voljo z močjo do 240 W/cm in dolžino loka 60 cm.

GEW Retrofit Spotlight video

Možnost naknadnega opremljanja obremenjenega, delujočega tiskarskega stroja s sistemom za UV-strjevanje je lahko zastrašujoča. Koliko časa bo trajalo? Koliko proizvodnega časa bo izgubljenega? Kako bo to vplivalo na napravo? Kaj če se pojavijo nepredvidene težave? Ali bo zagotovljena tehnična podpora?

Ta in številna druga pogosta vprašanja podrobno obravnavamo v našem videoposnetku Retrofit Spotlight. Nemudoma si ga oglejte.